Annonsering

Ønsker du å annonsere på VestBedrift.no?

På Vestbedrift får du god synlighet, søkemotoroptimalisering og markedsføring på sosiale medier i en og samme pakke.

VestBedrift.no er en samleside der vi ønsker at alle bedrifter skal ha mulighet til å vise seg frem, uten at det koster for mye. Vi ønsker å samle flest mulig bedrifter under ett domenenavn, slik at privatpersoner og bedrifter kan finne lokale leverandører på en side.

Hvorfor annonsere?

VestBedrift blir gir deg god synlighet via sosiale medier som Facebook, og søkemotoroptimalisering opp mot Google, slik at du som annonsør får full uttelling for annonsen din. Det blir jevnlig kjørt markedskampanje for nettsiden, for å fremme annonsører og VestBedrift. Det blir blant annet delt ut flyers til alle husstander i målområdet for, samt kjørt epotkampanjer rettet mot kundegrupper. På denne måten får de som annonserer på nettsiden god spredning og muligheten til å nå ut til mange flere kunder, for en overkommelig pris.

Hva koster det?

Annonsepris for ett år er 3600,- eks. mva. Dette inkluderer også jevnlig publisering av din bedrift på vår facebookside. Har du en kampanje du ønsker å promotere via vår facebookside, er dette også gratis.

Hva trengs for å annonsere?

For å legge ut en annonse på VestBedrift trenger vi en tekst som beskriver din virksomhet eller ditt produkt. Vi trenger også et logo og/eller et illustrasjonsfoto av virksomheten og kontaktinformasjon.

Annonsemateriell sendes til: Post@wisum.no og merkes med «annonsemateriell – bedriftsnavn».

 

Spørsmål?

Ta kontakt med Wisum.

Webwww.wisum.no

MailPost@wisum.no

Telefon56 33 39 00

 


 

Bestill annonsering

Bedrift*

Org. nr.*

Kontaktperson *

E-post *

Telefonnummer *

Valgfri melding