OBA – ET FERIEPARADIS HELE ÅRET | B & S EIENDOM AS

Drømmer du om late og hete dager i solen?

B & S Eiendom AS har gleden av å kunne tilby en flott leilighet til leie i Alanya, Tyrkia. Leiligheten er  bygget i 2008, har høy standard og ligger midt i det flotte leilighetskomplekset Yüksek 2, like utenfor Alanya sentrum.

Leiligheten er på ca. 115 kvadratmeter og har to dobble soverom, to bad, stue og åpen kjøkkenløsning. Den har også fasiliteter som aircondition (både i stuen og på begge soverommene), en solfylt veranda vendt mot svømmebassenget og en luftebalkong vendt mot bakgården. Begge balkongene har skyvedører av glass, med mulighet for å stenge solen ute (for å unngå at varmen slipper inn på for eksempel soverommet). Leiligheten ligger i 2. etasje og har full utsikt over hele anlegget.

Leietakere disponerer to sykkler som kan brukes fritt. Det er også et «Fitness rom» (treningstudio) for de som ønsker dette. TV’en i leiligheten er utstyrt med fem norske kanaler og det er trådløs internettforbindelese på hele anlegget. Den lille nærbutikken på anlegget selger det mest nødvendige, og dersom det er ønskelig er det bare 10 minutter gange ned til Oba sentrum og strandpromenaden. Her finnes det et stort utvalg av butikker, samt badestrand og resturanter. For de som ikke ønsker å gå er det et godt taxi-tilbud.

På selve anlegget er det lekeplass for barna og eget barnebasseng. Det er også et basseng for de større med vannsklie. Anlegget har også egen minigolfbane.

Web

www.tyrkialeilighet.com

MailPost@tyrkialeilighet.com

Telefon40 23 61 21